Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A második helyért harcol a Futsal Klub

Zátyi Tibor 2022. december 09., 13:05

Lassan végéhez ér a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakasza, a 12. fordulóban, vasárnap 18 órakor a Futsal Klub Székelyudvarhely a Temesvári CFR-t fogadja a városi sportcsarnokban.

A második helyért harcol a Futsal Klub
A dobogó második fokáért küzd az FK Fotó: Erdély Bálint Előd

Jelenleg három csapat van harcban a második helyért – az éllovas Galaci United hét ponttal vezet –, a Dévai Autobergamót, az FK Székelyudvarhelyt és a Temesvári CFR-t mindössze egy pont választja el egymástól.

Az FK a hátramaradt három forduló mindegyikében pályára lép, a CFR elleni vasárnapi derbit követően az újonc Dévai Westhez látogat, majd január közepén a sereghajtó Kolozsvári Clujanát fogadja – papíron kedvez a sorsolás Jakab Zoltán együttesének.

Az Autobergamo szabadnapos lesz a hétvégén, majd előbb Kolozsvárra, aztán pedig a Galaci Unitedhoz látogat. A Temesvári CFR udvarhelyi kiszállását követően a Luceafărul Buzău együttesét fogadja, majd a zárófordulóban szabadnapos lesz.

Tehát az FK Székelyudvarhely egy vasárnapi siker esetén óriási lépést tehet a második hely megszerzése felé, hiszen az alapszakasz első két helyezettje automatikusan bejut a bajnokság elődöntőjébe, ahol pályaelőnyt is élvez majd.

{E1}

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.