Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A kupában vágnának vissza a dévai csapatnak a szentgyörgyi futsalosok

Sebestyén Ervin 2024. április 02., 13:26

Temesváron rendezik a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntőjét, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a Dévai CSM-mel csap össze kedden délután. A háromszéki játékosok optimisták a találkozóval kapcsolatosan.

A kupában vágnának vissza a dévai csapatnak a szentgyörgyi futsalosok
Rendkívül fontos összecsapás előtt áll a Sepsi-SIC Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Rögtön az első évében trófeát nyerhet a Sepsi-SIC, miután bejutott a Román Kupa négyes döntőjébe. A döntőbe jutásért a Dévai CSM-mel kell megküzdjön, amelytől mindkétszer kikapott a bajnokság alapszakaszában. Ennek ellenére nem reménytelen a helyzet, hiszen egyetlen összecsapáson dől el a továbbjutó kiléte, illetve a bajnoki mérkőzéseken is sikerült megszorongatni őket: 2–0, majd 3–2 lett az eredmény.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejutottunk a Román Kupában a legjobb négy csapata közé. Kemény felkészülésen vagyunk túl, jó formában várjuk a tornát.

Úgy érzem mindenkiben tudatosult, hogy milyen mérkőzés előtt állunk, és mindenki megpróbálja majd kihozni magából a legjobbat. A találkozóig remélhetőleg mentálisan, fizikálisan és taktikailag is maximálisan készen fogunk állni.

Az elődöntőben a Dévai CSM ellen játszunk, amely egy kemény ellenfél, ebben a szezonban két szoros és nehéz meccset is játszottunk már ellenük, remélem, hogy a harmadik találkozón felénk billen majd a mérleg, és győztesen tudjuk elhagyni a pályát” – nyilatkozta Gáll Attila, a Sepsi-SIC csapatkapitánya.

Kiszurkolhatjuk a képernyő előtt a Sepsi-SIC futsalosainak kupadöntőjét
Kedden rendezik a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőit, a délutánra időzített első mérkőzésen a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a Dévai CSM ellen küzd a fináléba jutásért. A Kolozsvári CFR kupanegyeddöntője, tenisz, kézilabda és kerékpározás még a kínálatban.

Rendkívül fontos összecsapás előtt áll a Sepsi-SIC Fotó: Miska Brigitta

Mánya Szabolcs, a gárda edző-játékosa szintén bizakodóan várja az összecsapást, abban reménykedik, hogy ki tudják majd használni, hogy egyetlen találkozón dől el a továbbjutás.

„Örülünk, hogy már az első évben sikerült bejutni a Román Kupában a legjobb négy közé. Kellett szerencse is, de csapatként is tenni azért, hogy bekerüljünk a Final Fourba. Az elődöntőben a dévaiak ellen fogunk játszani, nagyon jó formában van a csapatuk, a play-offban idáig minden mérkőzésüket megnyerték.

Nehéz összecsapás vár ránk, de úgy készültünk, hogy nyerni megyünk oda. Bízom benne, hogy a játékosok elhiszik, hogy ez sikerülhet, a sikerhez pedig 150 százalékot kell teljesítenünk. Egy mérkőzésen bármi megtörténhet, ezért izgalmasak a kupasorozatok. Ha teszünk érte és a szerencse is mellénk áll, akkor bármi lehetséges”

– mondta el Mánya Szabolcs az elődöntőt megelőzően.

A Dévai CSM elleni találkozót kedden 15.30-tól rendezik, a másik ágon a Mausoleul Mărășești és a házigazda Temesvári CFR csap majd össze.

{E1}

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.