Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Világsztárokkal húzták össze az udvarhelyi asztaliteniszezőket

Józsa Csongor 2022. augusztus 04., 20:09 utolsó módosítás: 2022. augusztus 04., 21:22

A férfi Bajnokok Ligája végső győzelmére is nagy esélyes német csapat érkezik Székelyudvarhelyre a Bajnokok Ligája első csoportkörében.

Világsztárokkal húzták össze az udvarhelyi asztaliteniszezőket
Igazán nagynevű csapatok érkeznek Székelyudvarhelyre Fotó: Erdély Bálint Előd

Csütörtökön késő délután az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) székhelyén sorsolták ki a férfi szakág Bajnokok Ligája csoportjait. Az urnában ott volt a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK neve.

A székelyföldieknek a szakszövetség odaítélte az egyik kvartett házigazda szerepét. Igazán nagynevű klubokat húztak melléjük.

Kiemelkedik a német Bundesliga hetedik helyezettje, TTC Neu Ulm. Alaposan beerősítettek az új idényre, mind a négy asztaliteniszezőjük a jelenlegi világranglistán az első tízben található: a japán Tomokazu Harimoto három kínai játékos után a negyedik, a svéd Eb-címvédő, Truls Moregard az ötödik, a tájpeji Lin Yun-JU a hetedik, míg a német Dimitrij Ovcsarov a kilencedik.

Az ISK-SZAK további ellenfele a második számú kiírást, az Európa Kupát megnyerő olasz, Apuania Carrara Tennistavolo, valamint a cseh TTTC Ostrava lesznek.

A négyesből csak a csoportgyőztes jut a következő körbe, a többiek az Európa Kupában folytathatják. A mérkőzéseket szeptember elején rendezik a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.