Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Utánpótlás Kupát szervez a gyergyói ökölvívóklub

Gergely Imre 2023. június 29., 17:48 utolsó módosítás: 2023. június 30., 12:03

7-11 éves gyerekek lépnek szorítóba jövő héten kedden délután Gyergyószentmiklóson, a Godako Utánpótlás Kupán. Cél a versenytapasztalat szerzése, és hogy közönség előtt is megmutassák, mit tanultak az elmúlt évben.

Utánpótlás Kupát szervez a gyergyói ökölvívóklub
A gyergyószentmiklósi központjukban fejlődő gyerekek és a hozzájuk tartozó székelyföldi fiókegyesületek sportolói mérik össze a tudásukat Fotó: Gergely Imre

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub már több alkalommal megszervezte a Godako Utánpótlás Kupát, ahol a gyergyószentmiklósi központjukban fejlődő gyerekek és a hozzájuk tartozó székelyföldi fiókegyesületek sportolói mérik össze a tudásukat.

Kedden, július 4-én délután Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy tehetségei lesznek a gyergyóiak vendégei, hogy szülők, érdeklődők, sportkedvelő közönség előtt szerezhessenek versenytapasztalatot.

Amint az erről szóló sajtótájékoztatón Huszár Árpád, az EGÖSK vezetője elmondta, az eseményen a gyerekek viselni fogják azokat a felszereléseket, illetve a felkészülésben nagy segítségünkre vannak azok az eszközök, amelyet Hargita Megye Tanácsa támogatásával szerezhettek be.

Az esemény délután 15 órakor kezdődik, a belépés pedig ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.