Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újra felértek a csúcsra Párizsban a székely teqballosok

Horváth Bálint Ottó 2024. május 13., 16:11

Mindhárom kategóriában a Góbék Teqball Team sportolói diadalmaskodtak a francia fővárosban hétvégén zajlott Grand Prix-verseny második fordulójában.

Újra felértek a csúcsra Párizsban a székely teqballosok
Györgydeák Apor három aranyérmet szerzett a francia fővárosban. Korábbi felvétel Fotó: COSR/Cristian Nistor

A párizsi megmérettetés februári első fordulójában a székelyföldi teqballosok minden kategóriában, amelyben asztalhoz álltak megszerezték az első helyet, és ezúttal is a legjobbaknak bizonyultak, újabb aranyérmekkel térnek haza.

A világelső Györgydeák Apor az egyéni döntőben legyőzte a magyarországi Blázsovics Ádámot, akivel a férfi páros kategória fináléjában felülmúlták klubtársukat, Ilyés Szabolcsot, aki a francia válogatott, vb-bronzérmes Hugo Rabeux oldalán indult ezen a versenyen.

A vegyespárosoknál ismét összeállt a két aktuális Európa-bajnok, a Györgydeák és Barabási Kinga alkotta duó a Blázsovics-Dezsényi Zsófia magyarországi kettős ellen diadalmaskodott, míg Ilyés és libanoni játékostára, Maria Chedid a negyedik helyen végzett.

A székely teqballosok számára május 23. és 26. között komoly próbatétel következik, Madridban rendezik ugyanis az idei világkupa-sorozat első viadalát.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.