Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Új tehetségek bemutatkozása közeleg

Gergely Imre 2022. szeptember 11., 12:28

Sajtótájékoztató keretében vehették át a gyergyószentmiklósi székhelyű Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub bokszolói azokat a felszereléseket, amelyeket a Hargita Megye Tanácsa pályázati kiírása révén szereztek be a nyár folyamán.

Új tehetségek bemutatkozása közeleg
Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub bokszolói átvehették a felszereléseket Fotó: Gergely Imre

Huszár Árpád klubelnök ezt arra az edzőtáborra időzítette, amelyen a közelgő őszi versenyekre készülnek a tanítványai. Amint elmondta, ezúttal a magyarországi viadalokra koncentrálnak, főként az Utánpótlás Magyar Kupára, ahol minden korosztály rajthoz áll.

Itt is számos éremre számítanak, de legalább ennyire fontos, hogy a különböző városokban működő fiókegyesületeknél fejlődő gyerekek közül többnek most következik a bemutatkozása éles megmérettetésen. Bizakodó, hogy nem csak az elmúlt időszakban sikeresen szereplő bokszolók bizonyítanak ismét, de az újoncok is folytatják ezt.

A gyergyószentmiklósi edzőtáborban a helyiek mellett Székelyudvarhely, Nagyszalonta és Sepsiszentgyörgy bokszolói dolgoznak közösen. A legnagyobb kihívás Benedek Péterre vár, aki a szeptember 25-én kezdődő junior Európa-bajnokságon vesz részt Magyarország színeiben. Majlát András is kivívta a részvétel jogát, de sajnos közbeszólt egy betegség, és ő emiatt most nem indulhat a kontinentális bajnokságon – ismertette Huszár Árpád.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.