Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szlovéniában gyűjtötték az érmeket a sepsiszentgyörgyi karatésok

Csulak Noémi 2022. november 21., 11:51

Ljubljana adott otthont a 2022-es Slovenia Open nemzetközi karate tornának, amelyet múlt hétvégén rendeztek a szlovén fővárosban. A 12 ország 974 versenyzője között szerepelt nyolc háromszéki sportoló is.

Szlovéniában gyűjtötték az érmeket a sepsiszentgyörgyi karatésok
A székely sportolók közül a torna legeredményesebb versenyzője Jakab Eszter lett Fotó: MTK Budapest

A Sport-All és az MTK Budapest közös csapatának színeiben versenyző kiválóságoknak összesen öt érmet és két ötödik helyezést sikerült begyűjteniük. A sepsiszentgyörgyi karatésok egy arany- és négy bronzéremmel hozzásegítették az MTK Budapestet, hogy a szlovénokat megelőzve a torna legeredményesebb csapata legyen.

A székely sportolók közül a torna legeredményesebb versenyzője Jakab Eszter lett (U14, +52 kg), aki a verseny végén elfoglalhatta a dobogó legfelső fokát. A Sport-All csapata közül még bronzérmet szerzett Péter Csiki Csanád (U14, -45 kg), Antal Gréta (U14, -42 kg), Halmágyi Chanel (kadet, -47 kg), illetve Jakab Eszter (kadet, -61 kg). Ugyanakkor az ötödik helyen végzett Borbély Eszter (U14, -47 kg), Király Károly (U14, -45 kg és kadet -52 kg), illetve még versenyzett Fejér Milán és Ianculescu Zsófia is.

A karate szakosztály következő megmérettetése, a november 26-i Sport-All Kupa háziverseny lesz, amelyet kezdő és utánpótlás korú sportolóknak rendeznek a Székely Mikó Kollégium sporttermében.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.