Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szász Kincső főtáblás volt New Yorkban

Dobos László 2023. március 25., 10:42

Folytatta nagyon jó nemzetközi szereplését a csíkszeredai Szász Kincső fallabdázó (squash), aki az elmúlt napokban az Amerikai Egyesült Államokban lépett pályára.

Szász Kincső főtáblás volt New Yorkban
Szász Kincső (feketében) az amerikai Audrey Berling elleni mérkőzésen Fotó: Fotó: Szász László

Szász Kincső, a Csíkszeredai Transylvanian Tennis & Squash Sportklub versenyzője részt vett The Big Apple 2023 elnevezésű, az Egyesült Államokbeli New Yorkban megrendezett Squash Világ-kupa fordulón, ahol édesapja és egyben edzője, Szász László elmondása szerint a döntőbe jutásért játszott.

Szász Kincső az amerikai Audrey Berling elleni meccsen, 32 perces küzdelemben maradt alul, 3:1-es vereséget szenvedett, így a negyedik helyen végzett, de ezzel újabb értékes világranglista-pontokat szerzett.

Szász Kincső (feketében) az amerikai Audrey Berling elleni mérkőzésen Fotó: Fotó: Szász László

A New York-i viadal a sportág egyik legerősebb versenye, a top 5-be számít. Az idei kiíráson, a házigazda Egyesült Államok mellett képviselve volt – többek között – Kanada, Anglia, Egyiptom, Franciaország, Ukrajna, Mexikó, Kolumbia, Argentína és Brazília.

„Szász Kincső következő versenye az angliai Birmingham-ben lesz április 12-14. között, szintén világkupa-forduló, ahol a főtáblára való feljutás lesz a cél” – nyilatkozta Szász László.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.