Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sepsiszentgyörgyön rendezik a román karatebajnokság döntőjét

Sebestyén Ervin 2024. április 22., 11:46

Biztossá vált, hogy Sepsiszentgyörgyön rendezik a WKF országos karatebajnokság döntőjét, a Sport-All Sport Club és a Román Karate Szövetség együtt szervezi meg az eseményt április végén.

Sepsiszentgyörgyön rendezik a román karatebajnokság döntőjét
Tavalyhoz hasonlóan idén is Sepsiszentgyörgyön rendezik a karatebajnokság döntőjét Fotó: Sport-All SC

Tavaly szintén Háromszék adott otthont a népszerű versenynek, ezúttal ismét megkapta a bizalmat a Kovászna megyei város, április 27-én Sepsiszentgyörgyön rendezik a 2024-es finálét.

„Nem kis felelősséggel járó feladat ez számunkra, de úgy gondolom, hogy egy olyan szervezői csapattal mögöttünk, amely az egyesületen belüli szülőkből, szimpatizánsokból áll, méltón helyt tudunk állni a ránk bízott feladat teljesítésében.

Számításaink szerint várhatóan közel 900 nevező vesz részt, illetve az eseményt várhatóan 1500 fősre tervezzük a nézőkkel együtt”

– mondták el a szervezők a döntővel kapcsolatban.

A verseny egyben része a román kvalifikációs rendszernek is, amely a nemzeti válogatott kialakítását szolgálja. A döntőre a belépés díjtalan, ahová várnak minden sport és sportág iránt kedvelőt. A Sport-All Sport Club 32 versenyzőjét nevezte a 10 év felettiek számára megszervezendő megmérettetésre.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.