Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sepsiszentgyörgyön mérték össze tudásukat a háromszéki karatékák

Sebestyén Ervin 2024. június 04., 19:43

A Sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karate szakosztálya június 2-án rendezte meg a már hagyománynak számító háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében.

Sepsiszentgyörgyön mérték össze tudásukat a háromszéki karatékák
Galérianézet
Egészen a legkisebb korosztály is jelen volt az eseményen Fotó: Sport-All Sport Club

Hatalmas volt az érdeklődés, az eseményre összesen 244 nevezés érkezett be és mintegy 175 versenyző lépett tatamira 3 versenyszámban is (siho-geri rúgás kombináció, szivacs-kumite és kumite).

A város öt óvodájából és a Sepsi Aréna karate termében edző egyesületen belüli sportolók mérhették össze tudásukat egy gyereknap utáni ráadásként. Szintén jelen volt a Shoto-Team néhány versenyzője is, akiket Préda Csaba készített fel. Minden gyerek éremmel és a sport iránti szeretettel távozhatott a tornáról.

Fotó: Sport-All Sport Club

Egyben megrendezték az úgynevezett Sport-All Liga versenysorozat harmadik, egyben döntő fordulója is, ahol ligabajnokokat avattak.

Június 14-én díjkiosztó gálát rendeznek a Sport-All Sport Club egyesületnél, illetve 22-én Fejér Milán és Péter-Csiki Csanád utazik Salzburgba az utolsó kvalifikációs versenyre, ahol kiharcolhatják a részvételi jogot az ősszel megrendezendő korosztályos világbajnokságra. Az utolsó versenyük egy Youth League (Ifjúsági Liga) lesz június 27-30. között Porecben, ahova a fentebb említett két fiúhoz csatlakozik Török Panka is.

Fotó: Sport-All Sport Club

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.