Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Rekordrészvételre számítanak az egyedülálló sepsiszentgyörgyi karateversenyen

Józsa Csongor 2023. szeptember 28., 10:07

A Sepsiszentgyörgyi Sport-All SC karate szakosztálya a Román Karate Szövetséggel karöltve szombaton szervezi a WKF Román Kupa döntőjét.

Rekordrészvételre számítanak az egyedülálló sepsiszentgyörgyi karateversenyen
Hazai környezetben versenyezhetnek a háromszékiek Fotó: Sport-All SC

Az ország legjobb karatékái szombaton gyűlnek össze a Sepsi Arénában, hogy összemérjék felkészültségüket. A szervezők több mint 800 sportolót várnak, hiszen ez a verseny egyben a romániai kvalifikációs rendszer utolsó és egyben döntő állomása az októberi Budapesten rendezendő világbajnokságra.

„Egyedülállónak számít az idei Román Kupa, ugyanis első alkalommal szervezhet klubunk egy ilyen rangos országos eseményt. Ugyanakkor a helyszín adta lehetőségek megengedik, hogy már 10 éves kortól induljanak a sportolók, ami nagyban növelte az eddig megszokott részvevői keretet, rekordszámú benevezés érkezett. A szervezés terén próbálunk a lehető legjobbat kihozni magunkból, ugyanakkor a sportolóink méltó helytállására is fókuszálunk” – írja közleményében a klub.

A Sport-All SC 31 karatékája indul a Román Kupában. Első alkalom, amikor hazai környezetben versenyezhetnek a háromszéki sportolók. Az eseményre a belépés díjtalan. A részletes programról bővebben a Sport-All Sport Club Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.