Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Országos élvonalban a Csíki Titánok tekvandósai

Dobos László 2024. április 24., 11:31

Nyolc érmes helyezéssel tértek haza Bukarestből, a gyermek- és kadet korosztály számára kiírt WT tekvandóbajnokságról a Csíki Titánok sportolói.

Országos élvonalban a Csíki Titánok tekvandósai
A bukaresti tekvandós-bajnokságon részt vevő Csíki Titánok csapata. Balról Dombi Gyula vezetőedző Fotó: Csíki Titánok

Több mint 500 versenyzőt felsorakoztató, romániai viszonylatban magas színvonalú megmérettetés zajlott a bukaresti Sala Polivalenta sportcsarnokban, a korosztályos tekvandóbajnokságon több mint 40 klub vett részt.

A Csíki Titánok eredményei, küzdelem

A osztály: Nyírő Richárd (kadet, –61 kg-os súlycsoport) – 1. hely, Dombi Patrik – (kadet, –33 kg) – 2. hely.

B osztály: Szávuj Kincső (gyerek 1, – 25 kg) és Szakács Balázs (kadet, –49 kg) – 1. hely, Dombi Denisz (kisifjúsági, –30 kg) – 2. hely, Demián Dóra (kadet, –44 kg), Vrenceán Nóra (kadet, –37 kg) és György Csongor (gyerek 2, –25 kg) – 3. hely. Cantea Emiliának, Szávuj Istvánnak és Lévay Zselykének nem sikerült helyezést elérnie.

Fotó: Csíki Titánok

„Hargita megyét ezúttal csak a Csíki Titánok csapata képviselte. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Több kategóriában is sikerült megszerezni a bajnoki címet, ez külön büszkeség számunkra. Nem volt könnyű verseny, hiszen az országos bajnokság csak a legeredményesebb versenyzők vesznek részt, és évente csak egyszer rendezik meg. A legtöbb kategóriában 20–25 sportoló is volt. Több olyan döntőt és elődöntőt vívtunk, ahol 1–2 ponton múlott a győzelem. Levonjuk a következtetéseket és megyünk előre” – nyilatkozta Dombi Gyula, 3 DAN-os tekvandó edző, a Csíki Titánok vezetője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.