Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Öngyilkos lehetett a korábbi vívó világbajnok

Sebestyén Ervin 2022. október 03., 13:57 utolsó módosítás: 2022. október 04., 16:29

Holtan találták egy Otopeni-i lakásban a csendőrt, egykori világbajnok vívót, Florin Zalomirt. A TVR információi szerint öngyilkosság történhetett, fegyverrel végzett magával az egykori olimpiai ezüstérmes román kardvívó.

Öngyilkos lehetett a korábbi vívó világbajnok
Öngyilkosságot követhetett el a korábbi vívó világbajnok Fotó: Román Olimpiai Bizottság

Florin Zalomir már legalább egy hónapja részt vett egy munkahelyi tanácsadó programban, de nem volt hajlandó felmondani, a pszichológusa tanácsa ellenére sem. Ez a program olyan csendőröknek szól, akiknek különböző problémáik vannak.

Az egykori sportoló nemrégiben vált el a feleségétől, feltételezések szerint nem sikerült kihevernie és ez lehetett az indítéka. A rendőrségi források szerint magánfegyvert használt az öngyilkossághoz, nem a felszerelésben szereplő pisztolyt.

A jászvásári származású Florin Zalomir ezüstérmet szerzett a kardvívók junior világbajnokságán, a 2006-os Európa-bajnokságon a román válogatott tagjaként csapatban aranyérmet nyert, 2009-ben pedig az Antalyában rendezett világbajnokságon szintén a dobogó legfelső fokán végeztek. 2012-ben a londoni olimpián ezüstérmesek lettek.

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.