Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem talált fogást a címvédőn, idén bronzérmes a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK

Józsa Csongor 2024. június 19., 14:04 utolsó módosítás: 2024. június 19., 14:42

Győzelemmel ezüstérmet akaszthattak volna a székelyföldi férfi asztalitenisz együttes tagjainak nyakába. A Bukaresti Steauát kellett volna legyűrniük.

Nem talált fogást a címvédőn, idén bronzérmes a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK
A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK harmadszor végzett a dobogón Fotó: Józsa Csongor

Szerdán délben a fővárosban játszotta a férfi asztalitenisz Szuperliga utolsó, 14. fordulónak mérkőzését a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK. A György István által irányított gárda úgy utazott el az ebben az idényben veretlen, így biztosan címvédő Bukaresti Steaua otthonába, hogy a bronzérem biztosan megvolt, egy diadal esetén a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC-et letaszította volna a dobogó második fokáról.

A György Szilárd, Sebastian Loso és Tamás Szabolcs összeállítású gárdának csupán két játszmát engedélyezett a házigazda, igencsak magabiztos, 3–0-s diaidalt aratott.

Az ISK-SZAK bronzérmes csapata: Tamás Szabolcs, Sebastian Loso, György Szilárd, Sánduly Levente és György István (edző) Fotó: Székelyudvarhelyi ISK-SZAK

Az ISK-SZAK fennállása harmadik érmét szerezte meg a csapatversenyben, a 2021-ben szintén a harmadik, míg tavaly a második helyen zárt.

A 2023–2024-es férfi asztalitenisz Szuperliga dobogója: 1. Bukaresti Steaua, 2. Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, 3. Székelyudvarhelyi ISK-SZAK.

Férfi asztalitenisz Szuperliga, 14. forduló:

Bukaresti Steaua–Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 3–0.

Darius Movileanu–György Szilárd 3–1,
Andrei Istrate–Sebastian Loso 3–0,
Szőcs Hunor–Tamás Szabolcs 3–1.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.