Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyváradon tékvandóztak a Csíki Titánok

Dobos László 2022. november 14., 21:59

Nagyvárad volt a házigazdája november 11-13. között a Tékvandó Román Kupa küzdelmeinek, amelyen a Csíki Titánok csapatát 11 sportoló képviselte. Több érmes helyezéssel tértek haza.

Nagyváradon tékvandóztak a Csíki Titánok
A Csíki Titánok csapata Nagyváradon Fotó: Csíki Titánok

Az Antonio Alexe sportcsarnokban megrendezett kétnapos versenyt a Román WT Tékvandó-szövetség rendezte, ezen az ország 32 csapatának több mint 500 versenyzője vett részt.

A Csíki Titánok sportolóinak helyezései

1. hely: Dombi Patrik (gyerek korosztály, 30 kg-os súlycsoport) és Szakács Balázs (kisifjúsági, -40 kg).
2. hely: Demián Sára (kisifjúsági, +40 kg).
3. hely: Dombi Denisz (gyerek, -25 kg), Tankó Anita (gyerek, -25 kg), Demián Dóra (kisifjúsági, -40 kg), Iacob Róbert (gyerek, -35 kg), Fejér Magor (serdülő, -49 kg) és Kislaki Kristóf (serdülő, -53 kg).
4. hely: Nyírő Richárd (kisifjúsági, +40 kg).
6. hely: Manea Tamás (kisifjúsági, +40 kg).

A versenyzőket Dombi Gyula 3 DAN-os tekvandó edző és Dombi Beáta készítette fel, illetve kísérte el a versenyre.

„Nagyon jó eredménynek számít, hisz az ország legjobb csapatai vettek részt ezen a megmérettetésen. Legtöbb kategóriában több mint 15 versenyző volt, nem volt egyszerű a legjobb három közé kerülni. Külön kiemelném Szakács Balázs és Dombi Patrik teljesítménye, akik végig küzdötték a piramis rendszer alapján megszervezett versenyt és legyőzhetetlenek voltak. Patrik bebizonyította, nem véletlenül lett a nemrég megszervezett Európa-bajnokság 3. helyezettje. Külön gratulálok minden versenyzőnek. Odatették magukat, volt amikor kevésen múlott a jobb eredmény. Levonjuk a következtetéseket és folytatjuk az elkezdett munkát. Köszönjük a szülőknek a biztatást és a támogatást” – nyilatkozta Dombi Gyula.

A Csíki Titánok edzői stábja továbbra is azt vallja, hogy elsősorban az önbizalmat és a magabiztosságot fejlesztik a sportolókban. „A megfelelő magabiztossággal rendelkező sportolónak olyan kisugárzása van, amelyet az esetleges rosszakaró emberek már távolról érzékelnek és kikerülik. Valóban megfelelő tudásra tesznek szert, amely megvédheti őket egy esetleges bántalmazás esetén. Az edzésekre járó sportolóink céljaikat maguk választják ki: van, aki önvédelem elsajátításáért, van aki versenyezni, energia levezetésként jön, van aki alakformálásért” – mondta el Dombi Beáta.

A Csíki Titánoknál az edzéseket már 5 éves kortól lehet látogatni. Bővebb információkat a www.csikititanok.ro honlapon lehet találni, illetve a 0755–777 655 telefonszámon lehet kérni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.