Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagy csatára készül az ISK-SZAK

Zátyi Tibor 2023. január 13., 15:15 utolsó módosítás: 2023. január 13., 15:16

Rövid téli szünet után folytatódik a férfi asztalitenisz Szuperliga, a visszavágók első fordulójában a tavalyi ezüstérmes, idegenlégiósokkal megerősített Mioveni együttesét fogadja a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK.

Nagy csatára készül az ISK-SZAK
Az odavágókat négy győzelemmel és egy vereséggel zárták az udvarhelyiek Fotó: Erdély Bálint Előd

A találkozót szombaton 17 órától rendezik a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban. Az odavágókat négy győzelemmel és egy vereséggel zárta a házigazda ISK-SZAK, Mioveni otthonában maratoni csatában 3–2-re győzött. Az Argeș megyeiek viszont kikaptak még a Steauától és a Sepsi-SIC-től is, így a negyedik helyről várják a folytatást.

Mioveni-ben idén is cél, hogy dobogóra álljanak, ennek érdekében két idegenlégióst, egy egyiptomi és egy kínai játékost igazoltak.

„A versenyszabályzat szerint egy külföldit tudnak használni a meccseken, így még kérdés, hogy szombaton ki fog náluk játszani. Ez teljesen más meccs lesz, mint ősszel, maximálisan oda kell figyelnünk. Nevezhetjük ki-ki meccsnek is, hiszen a győztes nagy lépést tehet előre az ezüstéremért folytatott harcban” – mondta György István, az udvarhelyiek csapatvezetője.

Az ünnepek alatt alig pihentek az ISK-SZAK játékosai, folyamatosan ott voltak az edzőteremben. „Megyünk előre, optimistán és elszántan várjuk a Mioveni elleni mérkőzést.

A Steaua mögött a második helyen állunk, ezt mindenképp meg akarjuk tartani, ehhez viszont legalább három győzelemre van szükségünk a visszavágók során.

Focșani is két új igazolással erősített, a bajnokság koránt sincs lefutva, messze van a vége” – tette hozzá György.

Az ISK-SZAK összeállításában nincs változás, a megszokott Sebastian Loso, György Szilárd, Sánduly Levente és Tamás Szabolcs négyes lesz nevezve a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésre.

A Mioveni elleni meccset követően hosszabb szünet következik, legközelebbi szuperligás meccsét ugyancsak hazai pályán játssza az ISK-SZAK, február 26-án a CSM Focșani jön Udvarhelyre. Márciusban Sepsiszentgyörgyre látogat az udvarhelyi csapat, áprilisban a Steauát fogadja, majd a szezont Besztercén zárja.

Asztalitenisz Szuperliga

Sorrend
Csapat
Meccsek száma|MSZ
Győzelem
Vereség
Pontkülönbség
Pontszám
1
Bukaresti Steaua
5
5
0
15-1
10
2
Székelyudvarhelyi ISK-SZAK
5
4
1
13-8
9
3
Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC
5
3
2
10-12
8
4
CS Mioveni
5
2
3
10-11
7
5
CSM Focșani
5
1
4
8-14
6
6
Besztercei VSK
5
0
5
5-15
5

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.