Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megváltozik két népszerű sportadó neve

Sebestyén Ervin 2022. március 29., 14:49 utolsó módosítás: 2022. március 29., 15:35

Búcsút intünk a Telekom Sport nevű tévécsatornáknak, hamarosan követheti a Look Sport is. Előbbit már hivatalosan átkeresztelték, utóbbinál még várnunk kell.

Megváltozik két népszerű sportadó neve
A Telekom Sport átváltott az Orange Sport-ra Fotó: Székely Sport

2010-től Boom Sport néven jelent meg, majd Dolce Sportként vált ismertebbé, 2017 óta pedig átnevezték Telekom Sportra. 2021 júliusában az Orange Románia felvásárolta a részvényeket, így ő lett az új cégtulajdonos.

2022 március 28-tól a Telekom Sport átváltott az Orange Sport-ra.

Sok nézőt érinthet a frissítés, hiszen összességében a négy csatornával rengeteg sportágat és eseményt fednek le. A labdarúgást illetően látható náluk az UEFA Bajnokok Ligája, az 1. Liga, a 2. Liga és a Román Kupa is, valamint a spanyol és az olasz bajnoki élvonal. A kosárlabda világából elhozzák az NBA-t, míg a kézilabda esetében a Bajnokok Ligáját és az Európa Ligát, a női és férfi szakágat egyaránt. Ezenkívül követhető náluk a rögbi és a Formula-1 is.

A Clever cégcsoporthoz tartozó LookSport+, LookSport, LookSport 2, LookSport 3 is nevet cserélhet hamarosan, ezeket majd a Prima Sport néven találhatjuk meg.

A paginademedia.ro beszámolója szerint az Országos Audiovizuális Tanács már jóváhagyta a módosítást. Ennyinél viszont nem szeretnének leállni, a tervek szerint indítanak egy ötödik csatornát is, ami a Prima Sport 5 elnevezést kapja, ezáltal a nézők számára bővítik a kínálatot, hogy még több sporteseményt tudjanak közvetíteni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.