Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Leválthatják a román hokiszövetség vezetőségét

Dobos László 2022. augusztus 20., 11:08 utolsó módosítás: 2022. augusztus 20., 11:11

Közzétették a Román Jégkorong-szövetség (FRHG) tisztújító közgyűlésének időpontját. Egyelőre nem tudni, hogy ki, kik pályáznak az elnöki posztra.

Leválthatják a román hokiszövetség vezetőségét
Alexandru Hălăucă a jelenlegi elnöke a szakszövetségnek Fotó: Agerpres

Az FRHG által közzétett meghívó alapján a tisztújító közgyűlés 2022. szeptember 15-én délben 12 órakor kezdődik Bukarestben, a Lia Manoliu sportlétesítmény Sport-szállójában.

Az elnöki, alelnöki és a vezetői testületekbe jelölendő személyek – többek között – román állampolgárok kell legyenek, állandó romániai lakhellyel rendelkezzenek, és ne legyenek büntetett előéletűek, illetve ne legyen elindítva ellenük büntetőjogi eljárás. A vezetői tisztségekre javaslatokat csak a szakszövetséghez csatlakozott klubok és egyesületek tehetnek, a dossziék benyújtási határidejét nem közölte az szakszövetség.

A Román Jégkorong-szövetség jelenlegi vezetősége: Alexandru Hălăucă (elnök), Emilian Cernica és Radu Cosca (alelnökök), Constantin Vasile Nistor (technikai igazgató), Cornel Chiriță, Hodos László, Ioan Martin, Marian Negoiță, Gabriel Stroie, Mihai Brandabur és Valentin Dragomir (szövetségi-büró tagok).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.