Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kőszegről hoztak haza fényes érmeket a gyergyói ökölvívók

Gergely Imre 2023. augusztus 07., 18:19 utolsó módosítás: 2023. augusztus 07., 18:21

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub fiatal bokszolói Kőszegen, a hagyományos Ostrom Kupán szerepeltek az elmúlt napokban. Hozták a már megszokott kiváló formájukat és ez nyilván az eredményekben is megmutatkozott.

Kőszegről hoztak haza fényes érmeket a gyergyói ökölvívók
Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub fiatal bokszolói és Huszár Árpád vezetőedző az Ostrom Kupán Fotó: Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Amint arról Huszár Árpád, az EGÖSK vezetőedzője beszámolt, sportolói az Ostrom Kupa hivatalos mérkőzésein 10 arany- és 2 ezüstérmet szereztek.

Fazakas István (U14, 52 kg) két aranyérmet gyűjtött, előbb Nagy Kornélt, majd Vasvári Richárdot is legyőzve. Benedek Péter (junior, 52 kg) Ninaj Halil és Botos Brendon ellen is nyert, így szintén két aranyat szerzett.

Stanciu Boglárka (junior, 60 kg) Kónya-Szabó Annát legyőzte, a második mérkőzésen pedig alulmaradt Finna Jankával szemben, így egy aranyat és egy ezüstöt hozott haza.

Sinka Botond (junior, 50 kg) is egy győzelemmel és egy vereséggel zárt, ezeket Farkas Lajossal, illetve Gombai Dominikkal szemben érte el.

Csiki Máté (U12, 46 kg) Thórész Ádám ellen zsebelte be az aranyat. Bogyor Dávid (U14, 60 kg) Oros János ellen győzött, míg Búzás Róbert (junior, 60 kg) Lastyák Lukasszal szemben nyert.

Az EGÖSK első felnőtt sportolója Csiki Róbert (60, kg) Petrovics Krisztiánt múlta felül.

Mellettük Tallósi Vanessza (U14, 60 kg), Srof Kevin (U14, 40 kg) és Mailát András (junior, 63 kg) edzőmérkőzéseken húztak kesztyűt, ők is jól teljesítettek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.