Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Karrierje legjobb helyén a világranglistán Szőcs Bernadette

Horváth Bálint Ottó 2023. augusztus 17., 17:37 utolsó módosítás: 2023. augusztus 17., 17:39

Kiváló formában játszik az utóbbi időben a marosvásárhelyi asztaliteniszező. Az egyéniben Európa-bajnoki címvédő Szőcs Bernadette két dél-amerikai világkupa-versenyen gyűjtötte az érmeket. Jelenleg karrierje legjobb helyét foglalja el a világranglistán.

Karrierje legjobb helyén a világranglistán Szőcs Bernadette
Szőcs Bernadette két rangos tornán négy érmet szerzett Fotó: Facebook/Szocs Bernadette

Szőcs Bernadette előbb Limában, majd Rio de Janeiróban állt asztalhoz ebben a hónapban. A világ legjobbjait felvonultató mezőnyben két ezüst-, illetve két bronzérmet szerzett. A perui tornán az egyéni versenyben és vegyespárosban Ovidiu Ionescu oldalán, míg Brazíliában egyéniben és a női párosok kategóriájában Elizabeta Samarával állt fel a dobogóra.

Az eredményeknek köszönhetően a Bukaresti Steauánál leigazolt Szőcs Bernadette jelenleg karrierje legjobb helyét foglalja el a női egyéni világranglistán, ahol a 12. pozícióban található, és nagyon közel van ahhoz, hogy bekerüljön a legjobb tízbe.

A marosvásárhelyi származású asztaliteniszező júniusban történelmi jelentőségű eredményt ért el, aranyérmet nyert egyéniben a krakkói Európai Játékokon, ahol további két dobogós helyezést szerzett, a női csapatversenyben szintén elhódították az Európa-bajnoki címet, míg vegyespárosban Ovidiu Ionescuval bronzérmesek lettek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.