Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jól sikerült az alapozás, aranyérmekkel indították a versenyévet a gyergyói ökölvívók

Gergely Imre 2024. március 25., 12:22

Kilenc aranyéremmel tértek haza Egerből az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolói. Az idei év első versenye igazolta: jól sikerült az alapozási időszak.

Jól sikerült az alapozás, aranyérmekkel indították a versenyévet a gyergyói ökölvívók
Galérianézet
A gyergyói bokszolók kezét emelték magasba a bírók Fotó: Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Az alapozási időszak lezárásaként egy nívós felmérő tornán vettek részt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói. Szombaton és vasárnap Egerben, az Észak-Kárpátok Régiós Csapattalálkozón Huszár Árpád vezetőedző 13 tanítványa lépett szorítóba.

Kiemelkedett ezek közül a Magyarország–Lengyelország párharc keretében szombaton sorra került két mérkőzés, ahol Búzás Róbert az ifjúsági 60 kg-os, Csiki Róbert a felnőtt 63,5 kg-os súlycsoportban mérte össze a tudását lengyel riválisaik Olaf Faszczowy, illetve Jakub Palka ellen. Mindkét gyergyói bokszoló győzött. Amint Huszár Árpád elmondta, vasárnap lettek volna a visszavágók, de az ellenfelek nem álltak ki újra ellenük.

Kiválóan teljesített és aranyakat gyűjtött Tallósi Tímea, Benedek Péter, Sinka Botond, Mailát András, Fazekas István és Csiki Máté, valamint a felnőttek között Lőrincz Sándor is.

Fotó: Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Huszár Árpád vezetőedző minden sportoló teljesítményével elégedett, mindannyian jól teljesítettek. „Láthatóan jól sikerült az alapozásunk, mindenki sokat fejlődött erőnlétileg és ütőerőben is. Most a technikai részletek csiszolása következik” – közölte Huszár.

Az EGÖSK március 30-án a baróti bokszgálán is jelen lesz, majd áprilisban következik a Magyar Utánpótlás Kupa.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.