Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jól ment a játék a székelyudvarhelyi asztaliteniszezőnek

Józsa Csongor 2024. április 16., 12:45

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK asztaliteniszezői nemzetközi versenyre voltak hivatalosak. Mind egyéniben, mind párosban jól teljesítettek.

Jól ment a játék a székelyudvarhelyi asztaliteniszezőnek
Egymás után nyerte a meccseket a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK játékosa, Tamás Szabolcs Fotó: László Ildikó

Az elmúlt hétvégén a magyarországi Szerencs városában rendezték a tizenötödik alkalommal kiírt Szerencs Kupa nemzetközi felnőtt asztalitenisztornát. Népes mezőny gyűlt össze, a sportolók Szlovákiából, Magyarországról, Kínából érkeztek, ott volt a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK gárdája is.

A székelyföldiek ebben az idényben a nemzetközi porondon a Bajnokok Ligájában és az Európa Kupában is szerepeltek, még volt egy hasonló klub, amelyik a harmadik számú kiírásban, az Europe Trophyban vitézkedik, a felvidéki Rozsnyó az idei döntő tornára jutott ki, erre hangolt.

Az ISK-SZAK játékosának, Tamás Szabolcsnak nagyon jól ment, sem egyéniben, sem párosban (egy házigazda asztaliteniszezővel az oldalán) nem talált legyőzőre, két kupát is hazahozott.

A másik két udvarhelyi asztaliteniszező, Mózes Gyula–György István páros az elődöntőben szenvedett vereséget, bronzérmet kaptak a legvégén, utóbbi egyéniben harmadik lett.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.