Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egy kivétellel mindenkit legyőztek a gyergyói bokszolók az Eger Kupán

Gergely Imre 2023. október 09., 10:10 utolsó módosítás: 2023. október 09., 12:21

Négy sportolóval vett részt a nemzetközi Eger Kupán az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub. Az eredmény: hét mérkőzés, hat arany- és egy ezüstérem.

Egy kivétellel mindenkit legyőztek a gyergyói bokszolók az Eger Kupán
Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub bokszolói és Huszár Árpád vezetőedző Fotó: Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Nyolc ország sportolóinak részvételével rendezték meg pénteken és szombaton az Eger Kupát. Itt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK négy versenyzője szerepelt Csiki Róbert a felnőttek között, Mailát András a junioroknál, Srof Kevin a serdülők mezőnyében, Tallósi Vanessza pedig pénteken a serdülőknél, szombaton a juniorok között lépett szorítóba.

Az első napon a serdülőknél Tallósi Vanessza (60 kg) Németh Barbara ellen győzött, Srof Kevin (40 kg) Hómai Patrikot győzte le. Mailát András (63 kg) az ír Dylen Rockett ellen bokszolt a juniorok versenyében, és végig irányította az összecsapást, nagy fölénnyel, egyhangú pontozással nyert.
Csiki Róbert (60 kg) a felnőttek mezőnyében a lengyel Jakub Palka ellen győzött szintén fölényesen, egyhangú pontozással.

Szombaton Mailát Andrásnak nem jutott ellenfél a súlycsoportjában, Csiki Róbert ellenfele pedig visszalépett a küzdelemtől. Srof Kevin egyhangú pontozással nyert Baráth Nándor ellen.
Tallósi Vanessza ezen a napon a junior korosztályban is bemutatkozott és a görög Paraskevi Tsakalellivel vívott nagyon szoros mérkőzésen végül az ellenfél kezét emelték a magasba, de akár fordított is lehetett volna a bírók döntése.

Tehát az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói hat mérkőzésből ötöt nyertek meg a ringben, egyet pedig feladással.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.