Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Húsz család, nyolcvanhat versenyző: jubilált a Pro Familia síverseny

Székely Sport 2023. március 07., 17:12

Jubileumi, negyvenedik kiírásához érkezett a Pro Familia családi síverseny, a Madarasi Hargitán vasárnap délben 20 család 86 versenyzője állt rajthoz, hagyományosan a Súgó pályán kellett teljesíteni.

Húsz család, nyolcvanhat versenyző: jubilált a Pro Familia síverseny
Bartusék, a legnépesebb család Fotó: Szász Lehel

A különböző kategóriákban a következő családok végeztek a dobogón.

2 tagú család: 1. Péter Tibor és Szilárd, 2. Imets Júlia és Lázár Zsolt, 3. Boros Ábel és Magor.
3 tagú család: 1. Páll Attila, Julianna és Lacika, 2. Barta Bálint, Botond és Zsolt, 3. Szikszai Attila, Ágnes és Rebeka.
4 tagú család: 1. András Albert, Melinda, Noémi és Balázs, 2. Imets János, Jancsika, Imecs László és Anna, 3. Buti László, Zsuzsa, Dóra és Barnabás.
5 tagú család: 1. Incze Csaba, Kinga, Eszter, Gergő és Bence, 2. Györgydeák Árpád, Katalin, Noémi, Bindea Tamás és Kata, 3. Molnár György, Szidónia, Péter, Benedek és Gellért.
Ötnél több tagú család: 1. Bartus István, Virág, Balázs, Sándor, Boróka, Boglárka, Barnabás, Benedek, Levente, Enikő, Péter és Gellért, 2. id. László Gábor, Gábor, Ilona, Emese, Puskás Ildikó, Balázs és Gergő, 3. Barabás István, Emese, Borbála, István, Ágnes és Andrea.

A két tagú családoknál Bodó Jenő családja, a három tagú családoknál Major Tünde családja, a négy tagú családoknál Szász Árpád családja, az öt tagú családoknál Sándor István és Máté László családja indultak még a családi síversenyen.

Fotó: Szász Lehel

A 40. Pro Familia síverseny legnépesebb családnak járó vándorkupáját idén a 12 tagú Bartus család (István, Virág, Balázs, Sándor, Boróka, Boglárka, Barnabás, Benedek, Levente, Enikő, Péter és Gellért) nyerte .

A Madarasi Hargita síközpont jóvoltából a minden részvevő kisgyerekek ajándékcsomagban részesültek.

A szervezők köszönik a támogatónak és azoknak a személyeknek, akit segítettek abban, hogy ez a nagy múltú rendezvényt idén is meg tudták szervezni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.