Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hazai pályán zárja az odavágókat az ISK-SZAK

Zátyi Tibor 2022. december 09., 11:32

Az alapszakasz feléhez érkezett a férfi asztalitenisz Szuperliga, vasárnap a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK hazai pályán játszik, 14 órakor a Besztercei CSM együttesét fogadja.

Hazai pályán zárja az odavágókat az ISK-SZAK
Hazai pályán játssza az utolsó odavágót ISK-SZAK Fotó: Erdély Bálint Előd

György István, az ISK-SZAK vezetője, edzője érdeklődésünkre elmondta, hogy bár a beszterceiek még nem nyertek meccset a Szuperligában, egyáltalán nem veszik félvállról a vasárnapi találkozót.

„Az olimpiai központ csapata, egyáltalán nem gyengék, három ifjúsági válogatottal jönnek hozzánk. Nem szabad könnyelműen vennünk őket, és a saját játékunkra kell koncentrálnunk. A szezon második hazai meccsére készülünk, az elsőn Sepsiszentgyörgyöt vertük, ezt szeretnénk folytatni Beszterce ellen is. A bajnokság feléhez érkeztünk, jelen pillanatban második helyen vagyunk, ezt szeretnénk megtartani a továbbiakban is, ehhez pedig elengedhetetlen a hétvégi győzelem” – mondta György István.

A csapat összetétele még nem teljes, hiszen Tamás Szabolcs az elmúlt időszakban betegeskedett, míg Sánduly Levente sérüléssel küszködött, vasárnapig viszont kiderül, hogy ki lesz a harmadik játékos Sebastian Loso és György Szilárd mellett. 

A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépők 15 lejbe kerülnek. Az ISK-SZAK-nál az év utolsó asztaliteniszmeccsére várják a szurkolókat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.