Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Halmozták az érmeket a székelyudvarhelyi és marosvásárhelyi birkózók

Székely Sport 2023. április 25., 10:44

Buziásfürdőn rendezték meg az U17-es korosztályú birkózók Román Kupáját és csapatbajnokságát. A Székelyudvarhelyi és a Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub közös együttese a második helyen végzett.

Halmozták az érmeket a székelyudvarhelyi és marosvásárhelyi birkózók
Karnyújtásnyira volt az aranyéremtől a Székelyudvarhelyi és a Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub közös együttese Fotó: Facebook/Székelyudvarhelyi ISK - Birkózás

Az ország legjobb U17-es birkózói gyűltek össze a Temes megyei városban, ahol előbb a Román Kupa küzdelmeit, majd a csapatbajnokságot rendezték meg. A Székelyudvarhelyi ISK-tól Lőrincz Balázs aranyérmes lett, Kisfaludi Bence, Kacsó Bendegúz és Lőrincz Magor pedig bronzérmet szerzett. Molnár Attila és Verestóy Árpád az ötödik helyen végzett, Mihály Ákos a 7., míg Oláh Gergő, Egyed Gergő és Elekes Róbert a 8. lett, az elért eredményeknek köszönhetően az ISK a csapatversenyben a harmadik helyen végzett.

A Marosvásárhelyi ISK birkózói nyolc dobogós helyezést szereztek, közülük Csipkés Balázs és Andrei Negura aranyérmet nyert, Larisa Peterlăceanu a második, míg Kelemen Márk, Gabriel Man, David Man, Andrei Păcurar és Denis Sămărghițan a harmadik helyen végeztek. Az eredményeknek köszönhetően a Marosvásárhelyi ISK ezüstérmet szerzett a klubok versenyében a Román Kupában.

A csapatbajnokságban a Székelyudvarhelyi és a Marosvásárhelyi ISK közös együttest indított, és hatalmas csatában ezüstérmes lett a Marosvásárhelyi BSG és Craiova közös csapata után, a Resicabánya VSK a harmadik, míg a Zilahi ISK a negyedik helyen zárt.

Az ezüstérmes együttes tagjai: Man Gabriel, Negurã Andrei, Kelemen Márk, Kisfaludi Bence, Pãcurar Andrei, Man David, Sãmãrghițan Denis, Kacsó Bendegúz, Lőrincz Magor, Mihály Ákos, Lőrincz Balázs, Csipkés Balázs. Edzők: Katona László, Dragoș Vlad, Gyarmati Ferenc, Fazakas Csaba és Katona Zsolt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.