Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Halmozták az érmeket a háromszéki karatékák

Zátyi Tibor 2023. október 03., 11:36

Először rendezték meg Sepsiszentgyörgyön a karate Román Kupát, a Sepsi Arénában a hétvégén közel nyolcszáz sportoló lépett a küzdőtérre. A házigazdák sikeres verseny után vannak, a különböző korosztályokban 14 érmet szereztek.

Halmozták az érmeket a háromszéki karatékák
Fotó: Sport-All SC

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC és a Román Karate Szövetség által szervezett Román Kupán 72 klub vett részt, mintegy 760 sportoló lépett a küzdőtérre. A házigazda versenyzői kiemelkedően teljesítettek, a 29 sportolóból 14-en dobogóra álltak: négy arany-, három ezüst- és hét bronzérmet gyűjtöttek be.

„Hatalmas munka volt megszervezni egy ilyen eseményt. Szerettünk volna valami egyedit, marandandót mutatni az ideérkezőknek és ez sikerült.

Nagy köszönet jár a közel negyven fős, szülőkből, barátokból álló szervezői csapatnak, akikkel közösen elértük célunkat.

Fotó: Sport-All SC

A sportolóimnak mindig azt mondom, ha csinálnak valamit, akkor azt teljes szívvel, akaratukból tegyék, vagy egyáltalán ne is kezdjenek hozzá” – nyilatkozta, a Sport-All SC karateedzője.

A Sport-All dobogós sportolói

Aranyérmes: Fejér Milán (U14-es korosztály, -45 kg), Péter-Csiki Csanád (U14, -50 kg), Taranek Bernárd (U12, -45 kg), Török Panka (kadét, -54 kg)

Ezüstérmes: András N. Patrícia (U12, +45 kg), Sala Bíborka (U12, -40 kg), Tischler Botond (U14 , -50 kg).

Bronzérem: Bogdán R. Attila (U12, -35 kg), Borbély Eszter (U14 , -52 kg), Halmágyi Chanel (junior, -48 kg), Olosz Panna (U12, -30 kg), Para Lőrinc (U12, -30 kg), Sajgó Anna Dorka (U12, -35 kg), Vargha Zselyke (U12, -45 kg).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.