Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gyönyörű sportkomplexumot adtak át Sepsiszentgyörgyön

Sebestyén Ervin 2024. június 29., 18:05

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata európai uniós forrásokból épített modern, számos sport gyakorlására lehetőséget adó sportlétesítményt, amit szombaton adott át a lakosoknak.

Gyönyörű sportkomplexumot adtak át Sepsiszentgyörgyön
Az új sportkomplexum nagyjából 7000 négyzetméteren terül el Fotó: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata/Facebook

Az új létesítmény a Csíki negyedben épült, amit alapból lemaradottnak neveznek a helyiek, ezzel is próbálták emelni az ottani városrész színvonalát. Az új sportkomplexum nagyjából 7000 négyzetméteren terül el és rengeteg sportágban fejleszthetik tudásukat, tesztelhetik magukat az odalátogatók:

labdarúgás, tenisz, lábfoci, tollaslabda, röplabda, kosárlabda, asztalitenisz, de emellett játszótér és erőgép park is található, valamint sétányok, padok és illemhelyiség.

„A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek” – számolt be róla a hivatalos honlapján Sepsiszentgyörgy Önkormányzata.

Szombaton volt a megnyitóünnepség, délelőtt tíztől egészen estig változatos programokat szerveznek, ezzel is elősegítve, hogy minél több ember látogasson ki a helyszínre és tekintse meg az új sportlétesítményt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.