Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gyergyói arany- és csíki bronzérem a sífutók váltóversenyén

Dobos László 2022. március 07., 11:29

A gyergyóiak bajnoki címet szereztek, a csíki sportolók pedig bronzérmesek lettek korosztályukban Predeálon, az U14-es és az U16-os korosztály számára kiírt sífutóbajnokság zárónapján.

Gyergyói arany- és csíki bronzérem a sífutók váltóversenyén
Galérianézet
Fotó: Forrás: Romfeld László/ facebook

Brassó megye, a román katonaság predeáli síközpontja volt a házigazdája a 16 éven aluli sífutók országos bajnokságának, ahol Székelyföldet három klub, a csíkszeredai, a gyergyószentmiklósi és a maroshévízi sportiskolák képviselték.

Az utolsó versenynapon a vegyesváltók szerepeltek a programban, ahol két lány és két fiú alkotta a csapatot. Az ifjúsági 4-es (U14) korosztályban a Gyergyószentmiklósi ISK lett a bajnok, az ifjúsági 3-asoknál (U16) pedig a Csíkszeredai ISK bronzérmet szerzett.

A gyergyószentmiklósi sífutókat Fórika-Ferencz Réka, Romfeld László és Jánosi István, a csíkiakat pedig Gecse Izabella és Péter Árpád edzők készítették fel.

Ifjúsági 4

Vegyesváltó (2x1,5 km + 2x1,5 km): 1. Gyergyószentmiklósi ISK (Romfeld Fanni, Vakaria Vanda, Berki Róbert, Gyulai Erik), 2. CSȘ Vatra Dornei, 3. Barcarozsnyói Dinamo ISK I. csapata.

Ifjúsági 3

Vegyesváltó (2x3 km + 2x3 km): 1. Besztercei ISK, 2. CSȘ Vatra Dornei, 3. Csíkszeredai ISK (Kelemen Szidónia, Silló Krisztina, Márton Márk, Udvari Hunor.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.