Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Gyergyó Open: hat hazai bokszoló küzd tovább az érmekért

Gergely Imre 2022. június 23., 19:14 utolsó módosítás: 2022. június 23., 19:17

Az elődöntőket és a döntőket rendezik pénteken, szombaton és vasárnap a Gyergyószentmiklóson zajló Gyergyó Open nemzetközi ökölvívóversenyen. Itt már természetesen a talpon maradt legjobbak csapnak össze, a magas színvonal tehát garantált.

Gyergyó Open: hat hazai bokszoló küzd tovább az érmekért
Kiváló a torna színvonala mind a ringben zajló küzdelem, mind a szervezés tekintetében. Fotó: Benedek Balázs

Eddig sem lehetett panasz a Gyergyó Open első kiadására, a 13 részvevő ország szakembereitől érkező visszajelzések szerint is kiváló a torna színvonala mind a ringben zajló küzdelem, mind pedig a szervezés tekintetében. A múlt évben átadott Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont pedig olyan helyszín, amelyet számos ország, nagyváros is megirigyelhetne.

A hétvégén azonban még inkább felfokozott lesz a hangulat, hiszen most már az érmekért küzdenek a selejtezőkből továbbjutó fiatal bokszolók.

A sorsolás és az eddigi eredmények úgy hozták, hogy az házigazda EGÖSK versenyzői közül Majlát András, Tallósi Vanessza, Ferencz Katalin és Benedek Péter már biztos, hogy ringbe lép az utolsó három versenynapon, míg a csütörtöki meccsek során további két gyergyói ökölvívó jutott döntőbe. Kozma Lívia az elvárt módon remek bokszolást bemutatva a második menetben döntő fölénnyel győzött, Fazekas István pedig az ellenfele sérülése miatt mérkőzés nélkül léphetett tovább. Sajnos Búzás Róbert kiesett, a legtöbb jelenlévő őt látta jobbnak, de a pontozóbírók a szintén romániai ellenfelet hozták ki győztesnek, így ő bronzéremmel zárta a versenyt. 

Mindenképpen érdemes lesz tehát kilátogatni a mindhárom napon 14 órakor kezdődő versenyre, a sportközpontba, amely a város Szárhegyi kijárata mellett található.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.