Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Felépült és újra remek formában van Balogh Hanna

Dobos László 2023. június 07., 15:58 utolsó módosítás: 2023. június 07., 16:01

Hosszú ideig sérüléssel küszködött a sepsiszentgyörgyi Balogh Hanna cselgáncsozó, a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes ISK sportolója, aki felépült, és az elmúlt hét végén első helyen végzett a bukaresti nemzetközi versenyen.

Felépült és újra remek formában van Balogh Hanna
Galérianézet
A bukaresti verseny dobogósai a 70 kg-os súlycsoportban Fotó: Forrás: Balogh Attila

A román fővárosban az U18-as és az U21-es korosztályú cselgáncsozók számára rendeztek rangos nemzetközi vetélkedőt, a Bukaresti Nemzetközi Tornát (International Tournament Bucharest).

Ezen a versenyen Balogh Hanna a korosztályos romániai cselgáncsválogatott tagjaként vett részt, az U21-es korosztályban kirobbanó formában versenyzett, az első helyen végzett súlycsoportjában.

Balogh Hanna és édesapja, Balogh Attila Fotó: Forrás: Balogh Attila

„Ez egy nemzetközi verseny volt, ahol az U21-es korosztályban szerepeltem, a 70 kg-os súlycsoportban. Sajnos, ebben az évben egy sérülés miatt sokat ki kellett hagynom, de felépültem, és úgy tűnik a régi formámban versenyezhetek.

Most, a verseny után visszatértem Kolozsvárra, ahol a romániai válogatottal folytatom a felkészülést az Európa-kupa versenyekre. A cél az, hogy kijussak az idei Európa-bajnokságra”

– nyilatkozta a Székely Sport megkeresésére Balogh Hanna, aki három éve Kolozsváron él.

„Három éve felvételiztem az JZSUK, vagyis a János Zsigmond Unitárius Kollégiumba, ott töltöm a mindennapokat, ha nem vagyok edzésen” – fűzte hozzá Balogh Hanna.

Balogh Hanna Fotó: Forrás: Balogh Attila

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.