Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Érmekkel tértek haza a Román Kupa döntőjéről a székely karatésok

Csulak Noémi 2022. szeptember 27., 11:42

A Bukarest melletti Izvorani Olimpiai Sportközpont adott otthont szeptember 23. és 25. között a karate Román Kupa döntőjének. A Sepsiszentgyörgyi Sport-All 14 versenyzője, illetve a Shoto Team is versenybe szállt, összesen nyolc éremmel tértek haza.

Érmekkel tértek haza a Román Kupa döntőjéről a székely karatésok
A székely küldöttség az Izvorani Olimpiai Sportközpontban rendezett viadalon Fotó: Sport-All SC

A kupadöntőn hat érmet sikerült nyernie a Sport-All karate csapatának, egy arany-, három ezüst- és két bronzéremmel gazdagodtak, míg a Shoto Team együtteséből ketten a dobogó harmadik fokán végeztek.

A Sport-All csapatát képviselve, az U14-es kategóriában aranyérmes lett Péter Csiki Csanád (-45 kg), illetve szintén ebben a korosztályban Olosz Gábor (-40 kg) és Fazakas Adrienn (-35 kg) ezüst-, míg Antal Gréta (-45 kg) bronzérmet szerzett. A kadett kategóriában Galiger Szilárd (-52 kg) ezüst-, és Daragics Viktória (-54 kg) bronzérmet nyert.

„A versenyen sportolóinkat Préda Csaba, partneregyesületünk edzője irányította, ezúton is köszönjük a segítséget.

Mivel nem szerepelt a versenynaptárunkban a Román Kupán való részvétel, így nem is indítottuk minden versenyzőnket. Ennek ellenére egész jónak nevezhető a teljesítmény.

A továbbiakban koncentrálunk a hétvégén megrendezendő Polish Open, azaz a lengyel nagydíjra, ahol 3 sportolónk méri össze erejét” – nyilatkozta Vass Hunor, a Sport-All karate edzője.

A Shoto Team csapatából, a junior kategóriában Andrei Raul (-75 kg), míg az U21-es korosztályban Makó Csongor (-60 kg) bronzérmes lett.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.