Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egyéni legjobbjukat érték el Mamaián az udvarhelyszéki triatlonosok

Székely Sport 2022. szeptember 27., 14:23

Az Udvarhelyszéki Triatlon Club (UTC) harmadik alkalommal vett részt az ország egyik leglátványosabb és legrangosabb triatlonversenyén, egyben döntőjén, amelyet a tengerparti üdülőtelepen, Mamaián rendeztek.

Egyéni legjobbjukat érték el Mamaián az udvarhelyszéki triatlonosok
Elégedettek lehetnek teljesítményükkel az UTC sportolói Fotó: Udvarhelyszéki Triatlon Club

A H3RO Mamaia elnevezésű múlt hétvégi megmérettetésen a próbákat szuper sprint, sprint, olimpiai és fél (half) távon bonyolították le. Az UTC színeiben Dénes Mózes Boglárka, Nemes Zoltán, Mózes Tamás és Sinka Zsolt féltávon vettek részt, ami 1900 m úszást, 90 km kerékpározást és 21 km futást foglalt magában. 

A legutóbbi féltávos H3RO Mamaia versenyükhöz képest minden sportoló egyéni legjobbjával fejezte be a küzdelmet.

A székelyföldi sportolók dobogós helyezésekkel is büszkélkedhetnek, Dénes Boglárka (időeredménye: 5 óra, 41 perc és 48 másodperc) a nők nyílt versenyében az ötödik helyen végzett, amit pénzjutalommal díjaztak, a korosztályában pedig a dobogó első helyére állhatott fel.
Mózes Tamás kevéssel maradt le az első helyről (idő: 5:13:21), aki szintén díjazásban részesült, és a második helyen végzett kategóriájában.
Nemes Zoltán (idő: 5:03:32) több mint egy percet tudott javítani előző versenyéhez képest, Sinka Zsolt (idő: 5:26:14) pedig közel 20 perccel bizonyult gyorsabbnak az előző féltávos küzdelemhez viszonyítva.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.