Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egy év kihagyás után ismét megrendezik a sportnapokat Sepsiszentgyörgyön

Sebestyén Ervin 2024. június 27., 12:57

Tavaly elmaradt, 2024-ben ismét megrendezésre kerül a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok. A szeptember 20-án elrajtoló esemény három napon keresztül zajlik majd a központban és más helyszíneken.

Egy év kihagyás után ismét megrendezik a sportnapokat Sepsiszentgyörgyön
Legutóbb 2022-ben szervezték meg a Sportnapokat Sepsiszentgyörgyön Fotó: Facebook/Sepsiszentgyörgyi Sportnapok, Gyurkó-Henning Balázs

Összességében 16. alkalommal kerül megszervezésre, az eddigiekhez hasonlóan pedig most is rendkívül színes kínálattal várják a kihívásra vágyókat. A Sportnapok közel 100 programja kínál majd betekintést különböző sportágakba és mozgáshoz kapcsolódó társterületekbe, kiemelt témája pedig az aktív, egészséges életmód lesz.

Az előző kiadások esetében már kiderült, hogy hatalmas az érdeklődés, a szervezők ezúttal is rengeteg jelenlévőre számítanak. Az esemény ugyanakkor lehetőséget teremt szervezetek, klubok bemutatkozására, tevékenységük népszerűsítésére, tagtoborzásra, és nem utolsó sorban egymás megismerésére.

A Sportnapokon részt venni kívánó egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők jelentkezését a szervezők 2024. augusztus 1-ig várják. Jelentkezni IDE kattintva lehet, az űrlap kitöltésével és beküldésével.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.