Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Dombi Patrik bronzérmes lett az országos iskolás tekvandóbajnokságon

Dobos László 2024. február 29., 11:03

Február utolsó napjaiban szervezték meg a bukaresti Sala Polivalentă sportcsarnokban a 2. Országos WT Tekvandó diákbajnokságot, amelyen bronzérmet szerzett a csíkszeredai Dombi Patrik.

Dombi Patrik bronzérmes lett az országos iskolás tekvandóbajnokságon
Galérianézet
Dombi Patrik Fotó: Csíki Titánok

A Román WT Tekvandó Szövetség hivatalos versenynaptárában szerepelő vetélkedőn (Campionatul Național Școlar 2024 – Taekwondo WT) a Csíki Titánok SK sportolója, Dombi Patrik is részt vett, aki a küzdelem versenyszámban, az A osztályban, serdülő (12-14 évesek) korosztályban, a –33 kg-os súlycsoportban az előkelő 3. helyet szerezte meg.

Dombi a csíkszeredai Petőfi Sándor Általános Iskolát képviselte, ő volt az egyedüli Hargita megyei sportoló ezen a versenyen.

„Patrik végig nagyon ügyesen harcolt, az elődöntőben, szoros meccsen, a későbbi győztestől nagyon kevés ponttal kapott ki. Az A osztály a küzdelemben a legfelső, egyben a legerősebb szintet jelenti. Itt kék-, piros- és fekete övesek versenyeznek, ez a haladó szint. Itt már engedélyezett a testrúgás mellett a fejrúgás is. A versenyzők küzdelem közben kötelezően fogvédőt is viselnek” – mondta el Dombi Gyula, a Csíki Titánok vezetőedzője.

Dombi Patrik a bronzéremmel és a díszoklevéllel Fotó: Csíki Titánok

A csíki tekvandós klub szeretettel várja azon gyermekek jelentkezését, akik kipróbálnák a WT Tekvandót, az edzésre járó sportolók maguk választhatják ki a céljaikat: van aki az önvédelem elsajátításáért, van aki versenyzni, van aki energia levezetésként megy edzésre, és van aki alakformálásért – tudtuk meg Dombitól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.