Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bécsben versenyeztek a csíki fallalbdázók

Dobos László 2023. március 06., 11:34

Két székelyföldi sportoló is részt vett a március első napjaiban Bécsben megrendezett nemzetközi ifjúsági fallabda (squash) versenyen. Mindketten a középmezőnyben végeztek, komoly tapasztalattal gazdagodtak.

Bécsben versenyeztek a csíki fallalbdázók
Pescărescu Tamara, Sánta Ábel és Szász László Fotó: Forrás: Transylvanian Tennis & Squash Sportklub

Március 3-5. között rendezték meg Bécsben Ausztria legnagyobb ifjúsági squash tornáját, az Austrian Junior Open Grand Prix 2023 elnevezésű versenyt, amelyen 22 ország közel 200 gyermek és ifjúsági korosztályú sportolója vett részt. A Csíkszeredai Transylvanian Tennis & Squash Sportklubot Pescărescu Tamara (U15) és Sánta Ábel (U11) képviselték.

A 15 éven aluli lányok korcsoportjában 17 versenyző közül Tamara 12. helyen végzett, nyert a cseh Barbora Komárková. Az U11-es korosztályban 20 indultak, Sánta Ábel pedig a 10. helyen végzett. Ebben a korosztályban szintén cseh győzelem született, első Jan Jašek lett.

„Büszkék vagyunk a versenyen elért eredményeikre, Tamara 12. és Ábel 10. helyére. Örömmel kijelenthetjük, hogy Ábel eddigi legsikeresebb versenyén van túl, nagyon szoros meccseket játszott” – nyilatkozta a sportolókat elkísérő Szász László a Székelyhonnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.