Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A két érmes székelyföldi asztaliteniszcsapat csatája jön a sorban

Józsa Csongor 2024. június 07., 14:37

Tavaly is felállhattak a dobogóra, idén is szinte biztosan ott zárnak. A székelyudvarhelyi és a sepsiszentgyörgyi együttes párharca következik a Szuperligában.

A két érmes székelyföldi asztaliteniszcsapat csatája jön a sorban
A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK visszavághat a Sepsi-SIC-nek az őszi idénybeli vereségért Fotó: László Ildikó

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a férfi asztalitenisz élvonalának idei kiírásában az utolsó találkozóját játssza. A 12. fordulóhoz tartozó összecsapáson a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK vendégei lesznek szombaton 17 órától a városi sportcsarnokban.

A háromszékiek jól állnak, a második helyen tartózkodnak a tabellán, csupán a címvédő, a veretlen Bukaresti Steaua győzte le őket ebben a szezonban. Az odavágók során 3–1-re diadalmaskodtak az ISK-SZAK ellen.

A székelyudvarhelyieknek ezzel együtt még három párharcuk maradt hátra. Az ő eddigi mérlegük hat győzelem és három vereség, ezzel a Szuperliga harmadik pozíciójából várják a székelyföldi derbit.

Fotó: László Ildikó

Matematikailag még a mostani házigazda megelőzheti a Sepsi-SIC-et, de ehhez tökéletes menetelésre van szüksége a hátralévő találkozókon – azaz, a bombaerős Steauát is le kellene gyűrniük.

Tavaly az ISK-SZAK volt a csapatbajnokság ezüstérmese, a sepsiszentgyörgyiek nyakába a bronzérmet akasztották. Idén ez felcserélődhet.

A két dobogós csatája remek meccsnek ígérkezik szombaton délután Székelyudvarhelyen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.